Računalniška oprema

Orodje za lažje in sodobno poslovanje


1.korak
Kakovostna računalniška oprema

2.korak
Zaupanja vreden računovodski servis

3.korak
Kreativne spletne rešitve

4.korak
Učinkovit marketing

Svetovanje, prodaja, vzdrževanje in servisiranje

Premišljeno v nakup računalniške opreme

V današnjem času si težko predstavljamo vsakdan brez računalnika. Želite v vašem podjetju biti konkurenčni na trgu in biti v koraku s časom? Potem je nujna investicija v računalniško opremo. Pravzaprav je to 1. korak, ki vodi k uspešnemu poslovanju. Svet računalništva se iz dneva v dan nadgrajuje in spreminja, zato lahko marsikateremu podjetju predstavlja izbira primerne računalniške opreme težavo.

MD Consultico neprestano sledi razvoju in novostim na področju tehnologije. Glede na vaše želje in potrebe vam bomo svetovali pri nakupu računalniške opreme ter tako pripomogli k optimizaciji vaših stroškov.

Že veste, kakšno računalniško opremo potrebujete?

Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino in preverite našo pestro ponudbo.
Redno vzdrževanje za daljšo življenjsko dobo

Za nemoten proces delovanja vašega računalnika in ostale opreme je nujno redno vzdrževanje, tako programske kot tudi strojne računalniške opreme. S tem se izboljša delovanje opreme, obenem pa se podaljša njena življenjska doba. Poskrbeli bomo, da bo vaša oprema redno vzdrževana, prav tako pa bomo poskrbeli, da bodo vaši podatki čim bolj varno shranjeni.


Ni vse izgubljeno

Če vas je računalniška oprema pustila na cedilu, vas mi zagotovo ne bomo. Nudimo hitro in učinkovito popravilo vaše opreme. Poleg fizičnega servisa računalniške opreme nudimo tudi oddaljeno pomoč. Kaj to pomeni? To pomeni, da lahko določena popravila izvedemo, brez da bi bili fizično prisotni za vašim računalnikom. Da se povežemo z vašim računalnikom in v najkrajšem možnem času odpravimo vašo težavo ali napako, je potrebna le delujoča internetna povezava. Ko dostopamo do vašega računalnika, delujemo v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov in varstvu zasebnosti.Želite pametno investirati v računalniško opremo?

Strokovno vam bomo svetovali ter optimizirali vaše stroške.