Računovodski servis

Urejeni računi za učinkovito poslovanje


1.korak
Kakovostna računalniška oprema

2.korak
Zaupanja vreden računovodski servis

3.korak
Kreativne spletne rešitve

4.korak
Učinkovit marketing

Zakaj smo pravi računovodski servis za vas?

RAČUNOVODSTVO PO MERI

Podjetja se med seboj razlikujejo. Ker se zavedamo raznolikosti podjetniških poti, naše storitve brez težav prilagodimo vašim potrebam. Poglobili se bomo v delovanje vašega podjetje in poiskali najbolj optimalno rešitev za vas.

KAKOVOSTNO PARTNERSTVO

Na področju računovodstva bogatimo svoje izkušnje že več kot 10 let. Ves ta čas ogromno pozornosti namenjamo izobraževanju in usposabljanju kadra. Tako lahko strankam zagotovimo kakovostne in zanesljive storitve.


AŽURNOST

V podjetništvu nosi pravočasnost ogromno težo pri uresničevanju poslovnega uspeha. V sodelovanju z nami bo vaše računovodstvo zagotovo urejeno pravočasno. Sproti vas bomo obveščali o vseh novostih in spremembah.

STROGA ZAUPNOST

Profesionalni pristop s kančkom sproščenosti ter etičnost je naš recept, da s strankami zgradimo zaupanja vreden odnos. Vaše podatke varujemo kot poslovno skrivnost. Našim strankam zagotavljamo anonimnost.

Želite urejeno računovodstvo za boljše poslovanje?

Prepustite vaše številke našim strokovnjakom. Tu smo, da vas razbremenimo.Urejeno knjigovodstvo in računovodstvo je temelj vsakega uspešnega podjetja. Kot zunanji računovodski servis smo tu, da vam nudimo strokovno oporo, ko napoči čas preigravanja s številkami. Računovodske storitve opravljamo za pravne osebe, fizične osebe in društva.

Ne pustite se motiti med vašim delom. Prepustite vaše račune našim strokovno usposobljenim računovodjem. Na vašo željo se bomo oglasili pri vas in naše storitve opravili na sedežu vašega podjetja. Z veseljem vam bomo olajšali pot do vašega poslovnega uspeha.


Kaj ponujamo

Knjigovodstvo in računovodstvo

Od samega začetka sta temeljni dejavnosti Računovodskega servisa MD Consultico knjigovodstvo in računovodstvo. Na teh področjih smo se izpopolnjevali vrsto let in s tem pridobili dragocena znanja potrebna, da vam ponudimo kakovostne in učinkovite rešitve.


Administracija

Medtem, ko opravljate svoje delo, vam pogosto za opravljanje administrativnih del primanjkuje časa. Zato smo tu, da vam tovrstno delo olajšamo ter vam prihranimo vaš dragoceni čas. Prilagodljivi kot smo, lahko opravimo prevzem potrebne dokumentacije na sedežu vašega podjetja.


Priprava izvršb

S plačilno nedisciplino se danes srečuje vse več podjetij. Pri tem vam na pomoč priskočimo mi. Ker želimo razbremeniti vaše poslovanje in seveda tudi vas samih, za vas pripravimo izvršbo za vaše dolžnike, ki ne poravnajo dolga, kljub temu, da imate sklenjeno medsebojno pogodbo.

Stečajna masa, prisilna poravnava, likvidacijski postopek

Priprava prijav terjatev v stečajno maso, prisilno poravnavo ali za namen likvidacijskega postopka je lahko zapletena in dolgotrajna za nepoznavalce. Zato bomo to namesto vas opravili mi: hitro, pravočasno in profesionalno.


Aktualne računovodske novice

Bodite na tekočem. Seznanite se z novostmi in spremembami na področju računovodstva.

Our Blog post image goes here
Our Blog post image goes here
Our Blog post image goes here
Our Blog post image goes here
Our Blog post image goes here