O nas

Kdo smo in kaj počnemo

Vaš partner na poslovni poti

MD Consultico uspešno pluje v podjetniških vodah že od leta 2010. Ves ta čas smo namenili velik poudarek na izobraževanju in usposabljanju kadra na različnih področjih, saj smo želeli ostati v koraku s časom ter tako našim strankam zagotoviti sodobne, kakovostne in učinkovite storitve. V tem času smo zasledili vedno večjo potrebo podjetnikov po tem, da čim več storitev, ki jih potrebujejo, najdejo na enem mestu. Ker se na spremembe znamo hitro odzvati in prilagoditi smo se odločili, da svoj fokus usmerimo v poglobljeno iskanje različnih rešitev za težave podjetnikov. Sedaj ponujamo raznolike storitve, ki so ključne na podjetniški poti za uresničevanje poslovnih uspehov.


MD Consultico ponuja vsem, ki se podajajo v svet podjetništva in tistim, ki so v podjetništvu že trdno zasidrani, celovite rešitve. Z individualnim pristopom podjetnikom pomagamo do uresničevanja podjetniških ciljev ter jim stojimo ob strani.
Želimo postati vodilno podjetje v Sloveniji, ki bo podjetnikom ponujalo strokovno svetovanje ter vsa orodja, potrebna za uspešno podjetništvo, na enem mestu. Stremimo k temu, da brand MD Consultico postane sinonim za partnerja vsakega podjetnika.