Spletne rešitve

Predstavite se na spletu - v stilu


1.korak
Kakovostne računalniške storitve

2.korak
Zaupanja vreden računovodski servis

3.korak
Kreativne spletne rešitve

4.korak
Pametne inštalacije

Predstavite se na spletu

Če vas ni na spletu, v poslovnem svetu ne obstajate. Dejstvo je, da že skoraj polovica vseh Zemljanov uporablja splet. V Evropski Uniji je rednih uporabnikov spleta približno 80%. Zaradi tega se tudi poslovanje vse bolj seli na splet, saj se tam nahajajo potencialne stranke. Za vsako podjetje je torej prisotnost na spletu nujna za uspešno poslovanje. Predno se kupec odloči za vaš izdelek ali storitev, vas mora opaziti tam, kjer se nahaja – na spletu!

Z nami bo vaša pot do spleta preprosta. Na podlagi vaših želja in potreb bomo izdelali spletno stran, pisano vam na kožo in zanimivo za obiskovalce. Kako? Najprej bomo zasnovali koncept, po potrebi izdelali ali osvežili celostno grafično podobo ter jo skupaj z ostalimi potrebnimi elementi implementirali v učinkovito spletno stran.KONCEPT - CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA - SPLETNA STRAN

Splet je vaše okno v svet

DOBRA ZGODBA JE POL USPEHA


Za vsakim uspešnim podjetjem stoji dobra zgodba. Včasih pa podjetja svoje zgodbe ne znajo predstaviti javnosti na način, ki bi prepričala širšo javnost. Posledično je tudi uspešnost poslovanja manjša. Se tudi vi srečujete s podobno težavo? Potem ste na pravem mestu. Predno se lotimo same izdelave spletne strani, se najprej seznanimo z vašo zgodbo. Vašo zgodbo oblikujemo v dobro zgodbo. Na podlagi tega izdelamo koncept spletne strani, ki bo za vaše podjetje najbolj učinkovit. Za spletno stran pripravimo vsebino, ki bo zajela vse pozitivne lastnosti vašega podjetja. Dobra vsebina šteje!

Z UNIKATNO PODOBO DO VEČJE PREPOZNAVNOSTI


Prvi vtis šteje! Kako narediti odličen prvi vtis? Z edinstveno grafično podobo, ki izraža identiteto vašega podjetja. Še nimate izdelane celostne grafične podobe? Niste ravno zadovoljni z dosedanjo podobo? Za vas izdelamo unikatno celostno grafično podobo -CGP, ki bo vizualno odražala sporočilo vašega podjetja. S celostno grafično podobo boste dosegli enotnost in konsistentnost vaše vizualne podobe. Tako boste dosegli večjo prepoznavnost vašega podjetja na trgu. Ponujamo tudi grafično oblikovanje vseh vrst oglaševalskega materiala. Tudi tiskarja vam ne bo potrebno iskati. Za vse poskrbimo mi.

DOBRODOŠLI NA SPLETU


S spletno stranjo lahko dosežete večjo množico ljudi in posledično povečate prodajno uspešnost. Izdelava spletne strani je lahko za nepoznavalce zapleten in dolgotrajen proces. Zakaj bi si povzročali sive lase po nepotrebnem? Prepustite raje skrbi nam. Zagotavljamo vse potrebo, da bo vaša spletna stran edinstvena, učinkovita in zanimiva za obiskovalce. Zamišljen koncept in pripravljeno vsebino ter izdelano celostno grafično podobo zapakiramo in implementiramo v privlačno spletno stran. In veste kaj? Pri nas lahko spletno stran varno parkirate na našem strežniku, saj vam omogočamo tudi spletno gostovanje. Poskrbimo tudi za vzdrževanje spletne strani, da bo delovala tako kot mora. Vse na enem mestu!

Povečajte si možnosti za poslovni uspeh!

Zagotavljamo vsa orodja, potrebna za odlično predstavitev vašega podjetja na spletu.

ESET